Sentralbord tlf. 75 55 14 00 • Fax. 75 55 14 01 • e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.

 

 
Proffkunde login Dokumentasjon
Proffkunde Login

Nyhetsbrev

Motta nyhetsbrev med tips og gode tilbud:

pplogo.jpg

 

Behov for kursing?

kurs_og_sikkerhet.jpg
 
Kler inn teglfasade med Webers luftet kledning PDF Utskrift E-post

tegl.jpgKruse Smith AS har oppdraget med å rehabilitere Grim skole i Kristiansand. Der blir den gamle tegl¬fasaden lektet ut, etterisolert og forblendet med Weber Luftet Kledning.

 

Weber Luftet Kledning

Nytt valg av fasademateriale er Weber Luftet Kledning. Monteringen av plater gjøres av Kruse Smith AS, utførende for pussarbeidet er Murmester Bjunes AS. I skolegården som for tiden er anleggsområde, traff vi to generasjoner Bjunes. Billy startet i murerlære i 1955. 56 år senere treffer vi altså Billy i full vigør her på Grim skole. – Ingen har vondt av å jobbe, tvert i mot, påpeker Billy fornøyd. Nå er det imidlertid sønnen Odd Morgan som har overtatt ansvaret for murmesterbedriften, som ble etablert for 40 år siden. Siden 1983 har far og sønn arbeidet sammen.

2000 kvm Luftet Kledning

Vi er langt over halvveis med jobben, så dette går greit, forteller Odd Morgan Bjunes. Totalt er det et areal på ca 2000 kvm med Luftet Kledning. – Som alle andre, lærer også vi underveis i prosessene, puss på Luftet Kledning er nytt for oss. Vi er derimot kjent med Fiberpuss fra tidligere. Nå går det på skinner, ikke minst takket være at stillaset er flyttet ut til riktig avstand, sier Odd Morgan Bjunes fornøyd.  

Prosjektinformasjon

Arkitekt: Asplan Viak AS
Entreprenør: Kruse Smith AS
Murarbeid: Murmester Bjunes AS 

Kilde: www.weber-norge.no

 

 
< Forrige   Neste >